Heuvelmans versterkt vloot met Otokar Navigo!

We mochten bij Heuvelmans in Hamont een nieuwe Otokar Navigo leveren. Deze schoolbus met 37 mooie & comfortabele zitplaatsen, airco, dubbel glas, automaat en mooie hoedeplanken is multi inzetbaar voor zowel schoolritten als ook veel extra lokale uitstappen!
We wensen het Heuvelmans team vele mooie & veilige kilometers!

Touringcarbedrijf De Wilg ontvangt eerste van vier Otokar Navigo Facelift!

Touringcarbedrijf De Wilg ontvangt eerste van vier Otokar Navigo Facelift!
Reeds meer dan 10 jaar zijn Johnny & Conny tevreden over de Otokar schoolbussen.
Het bewijs van deze goede en aangename samenwerking zijn de 30-tal Otokar voertuigen in hun vloot! Dit pittige voertuig met korte draaicirkel, automaat, airco en andere comfort zorgt dat elke chauffeur en leerling als een VIP vervoerd kan worden!
Dank voor de goede samenwerking!!

Nieuwe Otokar Navigo voor Autocars Van Aerschot!

We zijn blij met deze mooie foto’s van de nieuwe Otokar Navigo in de kleuren van het mooie Scherpenheuvelse familiebedrijf Van Aerschot! Een goede samenwerking welk resulteerd in ondertussen reeds 10 Otokar Navigo in de vloot! Met de automaat, de airco en de wendigheid van het voertuig kunnen de chauffeurs comfortabel overal komen. En dankzij het nieuwe interieur is het voertuig ook multi inzetbaar!

Eerste Otokar Navigo’s voor VBM in Lommel.

Voor de Hansea groep is Otokar geen onbekende, nu hebben we ook bij het team van VBM 2 Otokar Navigo schoolbussen mogen leveren. Deze 2 Otokar Navigo met automaat & airco zijn gekend voor het kort draaien en aangenaam rijden. Ideaal om de schoolkinderen terug naar de speelplaats te brengen!! Veel veilige kilometers gewenst!