Tweede Otokar Ulyso T voor Ringelberg Touringcars te Hoogvliet

Wij zijn verheugd de goede samenwerking met de familie Ringelberg verder te mogen zetten. Metropoolreizen is enkele jaren geleden begonnen met een Otokar Vectio T voor het transport van arbeiders in de haven van Rotterdam. Deze ‘Otokar’ test was geslaagd en daarom besloten Leo, Jim & Sophie deze Otokar, die jaarlijks toch een kleine 100.000km aflegt, te vervangen door 2 Otokar Ulyso T.

Deze Ulyso T is uitgerust met het alle comfort; Airco, Privacy glas, USB voor elke passagier, TV’s, Luxe stoelen, Camera’s, automaat & koelkast zijn maar enkele van alle voorzieningen!

Wij wensen het hele team vele veilige kilometers toe!

Een nieuwe & veilige schoolbus voor het Instituut Mariette Delahaut in Jambes

Via een overheidsopdracht in opdracht van de Wallonie Bruxelles Enseignement, konden wij een samenwerking aangaan met het Instituut Mariette Delahaut in Jambes.

Naast de goed gecombineerde kleuren is de bus ook goed uitgerust qua comfort (Airco, goede stoelen, TV,...) en veiligheid (Automatisch remsystem, lift, airco & automatische versnellingsbak).

Wij wensen het volledige team veel veilige kilometers toe!

Nieuwe Otokar Navigo 37pl voor de firma Tijlcars

Wij zijn blij te mogen melden dat de nieuwste telg in de vloot van de firma Tijlcars te Turnhout een mooie Otokar Navigo is.

Een bewijs van de leuke onderlinge samenwerking. Otokar nummer 17 voor Kathy & Rudi!

Deze Otokar zal voornamelijk ingezet worden voor schoolvervoer. De lift en rails voor meerdere rolstoelen maakt dit busje multi inzetbaar.

Voor de veiligheid is er een automatische versnellingsbak & achteruitrijcamera, alsook een sterke airconditioning voor de mooie maanden die gaan komen!

Wij wensen het volledige team van Tijlcars veel mooie kilometers toe!!!

Touringcarbedrijf De Wilg bevestigd het vertrouwen in Otokar

Wij zijn verheugd de goede verdere samenwerking tussen De Wilg & AM Buses verder te kunnen zetten. Het nieuwe jaar mag gestart worden met de aflevering van een nieuwe Otokar Navigo.

Dit voertuig dat uitgerust is met een automatische versnellingsbak, airco, bagagerekken, automatisch oplichtende schoolborden wanneer de deuren opengaan, etc, zal de kinderen in en om Bree veilig & comfortabel kunnen vervoeren.

Dank Johnny & Conny voor de leuke samenwerking en veel succes!

Nieuwe Otokar Navigo voor T Ros Beiaard

We mochten de familie De Hauwere bij de start van dit nieuwe jaar niet alleen een goede gezondheid wensen, ook mochten we hen verblijden met een nieuwe schoolbus.

De Otokar Navigo met 37 plaatsen, is uitgerust met een automaat & airco, opdat de getrainde schoolbus chauffeurs de kinderen veilig aan de schoolpoort & thuis kunnen afzetten!

Wij wensen het volledige team te Lebbeke vele veilige kilometers