Een mooie Otokar Territo voor de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe

Wij mochten vandaag een nieuwe Otokar Territo met 61 zitplaatsen aan de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe afleveren. Dit mooie voertuig is uitgerust met enkele zeer nuttige veiligheids opties, naast de automaat opdat de chauffeur zich optimaal op het verkeer kan concentreren is het voertuig ook uitgerust met een airco, achteruitrijd & dodehoek camera alsook achteruitrij sensoren.

Dit zijn maar enkele items van deze gebruiksvriendelijke bus die de kinderen en mensen veilig in en rond de stad zullen vervoeren.

Wij wensen het hele team van de gemeente vele mooie kilometers toe!!

Otokar Territo voor Coach Partners

Coach Partners koos voor een nieuwe Otokar Territo met 63 zitplaatsen. Dit voertuig welk uitgerust is met een lift zal vanaf september zorg dragen voor vele schoolkinderen.

Bert & Yves krijgen met dit voertuig reeds de zevende Otokar in hun vloot, naast de talrijke Otokar welke reeds in hun bezit zijn vanwege samenwerkingen.

Dank Bert & Yves voor het vertrouwen!

Zevende Otokar voor Autocars Deblire

Dit kleurrijke voertuig spreekt voor zich; Deze schoolbus zal in de mooie omgeving van Godinne de kinderen veilig naar en van school brengen.

Voor de maximale capaciteit van het schoolvervoer koos de familie Deblire voor een Otokar Territo met 63 vaste zitplaatsen. De automatische versnellingsbak zorgt niet enkel voor een verhoogt comfort voor de chauffeur maar ook voor extra veiligheid.

Wij wensen Patrick, Christine, Laurent & Guerric vele goede schooljaren toe!

Nieuwe Otokar Navigo U voor de Gemeente Grez-Doiceau

De gemeente Grez-Doiceau zal voortaan het transport voorzien met deze zeer compacte Otokar Navigo. Dit voertuig is uitgerust met ecologische euro 6 motor van Cummins alsook met een comfort van een automaat voor de veiligheid, airco & dubbel glas.

Wij wensen de gemeente veel veilige kilometers toe met deze nieuwe aanwinst.

Otokar Vectio T voor Autocars Neyens

Het familiebedrijf uit Wijchmaal koos voor een zeer jong gebruikte Otokar Vectio T als eerste Otokar telg in de vloot. Dit voertuig met alles comfort uitgerust; airco, dubbel glas, verstelbare stoelen, toilet, Euro 6 motor, … zal onder andere ingezet worden voor fabrieksvervoer en toerisme.

Wij wensen Jacky en hele team veel veilige kilometers toe!